Bussum: Woensdagavond 29 november 2023 | Avond voor Belangstellenden van de Bussumse Vrijmetselaarsloge Scharende Broeders.

Een of meer keren per jaar houdt de Bussumse vrijmetselaarsloge Scharende Broeders bijeenkomsten voor personen die geïnteresseerd zijn in de vrijmetselarij.

Woont u in onze regio en bent u geïnteresseerd in de vrijmetselarij dan bent u van harte welkom in ons Logegebouw op woensdagavond 29 november 2023 om 20:00 uur (deur open 19:30 uur) in Bussum.

In de jachtige wereld van vandaag met grote veranderingen blijft er helaas weinig tijd over voor bezinning terwijl dat nu juist nodig is om te verwerken wat op ons af komt.

De vrijmetselarij biedt u de rust om wekelijks bij elkaar te komen en over het leven na te denken. U leert hoe u zich als mens kunt ontplooien en daarnaast de medemens tot steun kan zijn.

Als u behoefte heeft aan deze zingeving in een vertrouwde omgeving dan bent u bij onze loge aan het goede adres.

Speciaal voor deze avond heeft vrijmetselaar Theo Vrouwenvelder een lezing voorbereidt met als titel: Vrijmetselarij: “Zoeken naar verbinding, wegnemen van obstakels“ – Een introductie van een werkwijze.

Daarnaast ontmoet u vrijmetselaren van onze loge die hun persoonlijk verhaal met u kunnen delen, waarom ze lid werden en in welke mate dit hun leven heeft verrijkt, zowel innerlijk als sociaal.

Wilt u aanwezig zijn op deze avond, schrijft u zich dan in via het formulier onderaan deze pagina.

Adres: Logegebouw, Brediusweg 23A Bussum.

Inschrijven:
De avond begint om 20,00 uur en de deur is open vanaf 19:30. Er  wordt geen entree geheven want we beschouwen u als onze gast. Wel is er een verplichte aanmelding via het onderstaande digitale formulier*