Bussum: Dinsdag 13 februari | Avond voor Belangstellenden van de Bussumse Vrijmetselaarsloge In Vrijheid Een.

Ieder jaar opent de vrijmetselaarsloge ‘In Vrijheid Een’ haar poorten voor belangstellenden en ook u kunt daar bij zijn.

De vrijmetselarij biedt al eeuwen een bewezen kader en een betrokken omgeving, om wekelijks bij elkaar te komen, en over het leven na te denken.
U leert hoe u zich als mens verder kunt ontplooien en hoe u daarnaast de medemens tot steun kunt zijn.

Want in de jachtige wereld van vandaag blijft er helaas weinig tijd over voor bezinning. Terwijl die nou juist nodig is om te verwerken wat er allemaal op ons af komt en uw plek in de maatschappij te evalueren.

Als u behoefte heeft aan zingeving in een vertrouwde omgeving, dan bent u bij onze loge aan het goede adres.

Speciaal voor deze avond heeft vrijmetselaar Rudolph Schutz  een lezing voorbereid met als titel: “Kennismaking met de Vrijmetselarij “

Iedereen uit de regio die geïnteresseerd is in de vrijmetselarij en er meer over wil weten, is van harte welkom.

Verder zult u vrijmetselaren van onze loge ontmoeten die hun persoonlijk verhaal met u kunnen delen. Hierbij krijgt u antwoorden op vragen met betrekking tot waarom ze lid werden, en in welke mate dit hun leven heeft verrijkt, zowel innerlijk als sociaal.
Uiteraard staat het u van harte vrij om hen vooral te bevragen over alle aspecten van de vrijmetselarij en wat al niet meer zij.

Wilt u aanwezig zijn op deze avond, schrijft u zich dan in via het formulier onderaan deze pagina.

Adres: Logegebouw, Brediusweg 23A in Bussum.

Inschrijven: De avond begint om 20:00 uur en de deur is open vanaf 19:30. Graag aanmelden via het onderstaande digitale formulier*