Bilthoven: Vrijdag 18 november | Avond voor Belangstellenden van de Bilthovense Vrijmetselarij De Ster in het Oosten

Een paar keer per jaar houdt Vrijmetselaarsloge ‘De Ster in het Oosten’ uit Bilthoven een (open) avond voor belanghebbenden.

Iedereen uit de regio die geïnteresseerd is in de vrijmetselarij en er meer over wil weten, is van harte welkom. Op een avond voor belangstellenden zorgen we voor een inspirerende lezing.

De vrijmetselaars van Loge De Ster in het Oosten nodigen u uit om naar een lezing te komen luisteren waarin u een helder beeld krijgt het ‘hoe en wat’ van de vrijmetselarij.

Vervolgens krijgt u gelegenheid om vragen te stellen en uw visie te delen met de aanwezigen. We doen dat op de manier waarop de vrijmetselaars met elkaar van gedachten wisselen. We noemen dat ‘comparitie’ omdat we onze denkbeelden vergelijken en leren van de ander.

Dit ‘opgeleverde werk’ wordt daarna kort samen met u besproken. Uw inbreng bij deze uitwisseling van gedachten wordt door ons zeer op prijs gesteld.

Daarnaast ontmoet u vrijmetselaren van onze loge die hun persoonlijk verhaal met u kunnen delen, waarom ze lid werden en in welke mate dit hun leven heeft verrijkt, zowel innerlijk als sociaal.

Wilt u aanwezig zijn op deze avond, schrijft u zich dan in via het formulier onderaan deze pagina.

Adres: Jan Steenlaan 25 in Bilthoven.

Inschrijven: De avond begint om 20,00 uur en de deur is open vanaf 19:30. Er wordt geen entree geheven want we beschouwen u als onze gast. Wel is er een verplichte aanmelding via het onderstaande digitale formulier*