Rotterdam: Woensdag 15 november 2023 | Avond voor Belangstellenden bij de Vrijmetselaarsloge De Eendragt

Avond voor Belangstellenden op woensdagavond 15 november 2023 om 20.00 uur in Rotterdam.

Een paar keer per jaar houden de vrijmetselaren van de vrijmetselaarsloge De Eendragt in Rotterdam een (open) avond voor belangstellenden. Woont u in de regio Rotterdam en geïnteresseerd in de vrijmetselarij, dan bent u van harte welkom in onze loge op woensdagavond 15 november 2023 om 20.00 uur.

Vrijmetselarij… wat is dat?

De vrijmetselaarsloge “De Eendragt” heeft tijdens de avond voor belangstellenden een uniek programma opgesteld. We gaan u meenemen – en laten ervaren – hoe wij als vrijmetselaren wekelijks bij elkaar komen op zoek naar ieder zijn eigen waarheid.

We gaan er deze keer een heel bijzondere avond van maken. We gaan de bezoekers van deze avond deelgenoot maken van het mysterie dat wij de Koninklijke Kunst noemen. Op deze avond wordt een aangepast rituaal opgevoerd om u een indruk te geven hoe vrijmetselaren verdieping vinden door te werken met symbolen en ritualen. Laat u meevoeren met uw gevoel en gedachten en krijg een indruk zoals vrijmetselaren die regelmatig mogen ontvangen.

Deze avond komt ook een vrijmetselaar aan woord die een paar maanden lid is van onze loge en daarna komt er een meester vrijmetselaar aan het woord, om te vertellen waarom zij lid zijn van de vrijmetselarij en wat het voor hun persoonlijk verder inhoudt.

Persoonlijke gesprekken
U heeft ongetwijfeld vragen over de vrijmetselarij of wat de vrijmetselarij eventueel voor u kan betekenen. Wij gaan op unieke wijze uw vragen beantwoorden tijdens een informele sessie. Neem vooral de vragen mee die u altijd al aan een vrijmetselaar had willen vragen. Zo kunt u uw eigen waarheid of mening vergelijken met een vrijmetselaar. Proef de sfeer en ontdek hoe onze werkwijze ook iets voor uw persoonlijke ontwikkeling kan betekenen!

We zijn ongeveer rond 22:00 klaar en praten nog na over deze mooie avond.

Inschrijven
De avond begint om 20.00 uur en de deur is open vanaf 19:30 uur. Toegang is € 5,00 bij verplichte aanmelding via het onderstaande digitale formulier*.

Adres: Oostmaaslaan 950 in Rotterdam. (Logegebouw Rotterdamse Vrijmetselaren)