Den Haag | Open dag Vrijmetselarij op zaterdag 25 maart 2023

Op zaterdag van 25 maart 2023 van 11:00 tot 17:00 houden de Haagsche Vrijmetselaren een open dag over de vrijmetselarij in hun eigen Haagse Logegebouw. Mannen uit de regio die geïnteresseerd zijn in de vrijmetselarij, zijn van harte welkom.

Het thema van de Open dag is: “Vrijmetselarij, een actuele zingevingsmethode. Vrijmetselarij inspireert!”.

Aanleiding
De vrijmetselarij biedt zoekende mensen in een vertrouwde omgeving een zingevingsmethode die met behulp van rituelen en symbolen leidt tot zelfontplooiing, broederschap en daardoor een betere samenleving.

Zou je je ook thuis voelen in een omgeving waarin respect en vertrouwen de basis vormen om, langs de weg van geleidelijke ervaring en persoonlijke groei, zelf te ontdekken wat levenskunst voor jou betekent?

Dan ben je op zaterdag 25 maart van harte welkom in ons logegebouw! Het is een ‘doorlopende bijeenkomst’ – tussen 11:00 en 17:00 – met de volgende onderwerpen:

  • Een goed gesprek met een vrijmetselaar tijdens een persoonlijke rondleiding.
  • Informatie door leden van de veertien Haagse Vrijmetselaarsloges.
  • Elk heel uur (12:00 t/m 16:00) een mini-lezing van ca. 15 minuten over de vrijmetselarij
  • Doorlopende audiovisuele presentaties.
  • Na afloop koffie/thee in onze ‘bar’ in het souterrain.

Neem al je vragen mee die je altijd al aan een vrijmetselaar hebt willen vragen en zien we je graag op zaterdag 25 maart om kennis met je te maken.

Adres: 2e Sweelinckstraat 131 in Den Haag.

Inschrijven
De open dag op zaterdag begint om 11:00 uur en duurt tot 17:00 uur. U kunt op elk gewenste tijdstip even binnen lopen.  Er is wel een verplichte aanmelding per persoon via het onderstaande digitale formulier*.