Bussum: Donderdag 29 juni | Avond voor Belangstellenden van de Bussumse Vrijmetselaarsloge Jan Amos Comenius

Een paar keer per jaar houdt Vrijmetselaarsloge ‘Jan Amos Comenius’ uit Bussum een (open) avond voor belanghebbenden.

Meld je hier aan!

Iedereen uit de regio die geïnteresseerd is in de vrijmetselarij en er meer over wil weten, is van harte welkom. Op een avond voor belangstellenden zorgen we voor een inspirerende lezing.

De Broeders van Loge Jan Amos Comenius nodigen u uit om naar spinozist en vrijmetselaar (dr) Ton de Kok te luisteren. Hij zal met zijn lezing een filosofische inkijk geven in de essentie van de vrijmetselarij. Hij heeft met zijn lezing met een dergelijke filosofische invalshoek in het verleden al velen, positief mogen verbazen.

De spreker, Ton de Kok, is docent godsdienstfilosofie op het Amsterdamse Fons Vitae, hij is een voormalig commando en politicus. Daarnaast is hij vrijmetselaar en lid van onze loge en bestuurslid van de Spinoza kring.

Daarnaast ontmoet u vrijmetselaren van onze loge die hun persoonlijk verhaal met u kunnen delen, waarom ze lid werden en in welke mate dit hun leven heeft verrijkt, zowel innerlijk als sociaal.

Wilt u aanwezig zijn op deze avond, schrijft u zich dan in via het formulier onderaan deze pagina.

Adres: Logegebouw, Brediusweg 23A Bussum.

Inschrijven: De avond begint om 20:00 uur en de deur is open vanaf 19:30. Er wordt geen entree geheven want we beschouwen u als onze gast. Wel is er een verplichte aanmelding via het onderstaande digitale formulier*