Amsterdam: Maandag 2 oktober | Avond voor Belangstellenden van de Amsterdamse Vrijmetselaarsloge La Charité

Een paar keer per jaar houden de Amsterdamse vrijmetselaars een (open) avond voor belangstellenden. Woont u in onze regio en bent u geïnteresseerd in de vrijmetselarij dan bent u van harte welkom in ons logegebouw op maandagavond 2 oktober 2023 om 20:00 uur. (Wij gaan u verzoeken om 19:30 uur aanwezig te zijn)

De Amsterdamse Vrijmetselarij nodigt u uit om naar een lezing te luisteren over de Vrijmetselarij en onze Loge La Charité in het bijzonder. Daarna komt er een vrijmetselaar van onze loge aan de beurt met een lezing, hoe hij de vrijmetselarij persoonlijk ervaart, waarom hij lid is geworden en in welke mate dit zijn leven heeft verrijkt, zowel innerlijk en sociaal.

Na de pauze lopen we naar een ingerichte tempel zoals wij die bij een rituaal mogen ervaren. We geven een korte toelichting wat alle symbolen voor ons betekenen. Daarna krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen over de vrijmetselarij of over de lezing in het bijzonder.

Adres: Logegebouw Amsterdam,  Vondelstraat 39 in Amsterdam.

Inschrijven
De avond begint om 20.00 uur en de deur is open vanaf 19:30 uur. Er wordt een entree geheven van € 5,00 en er is een verplichte aanmelding per persoon via het onderstaande digitale formulier*.